Rävbackens julkalender 5 december.

Även om våra åsikter i mångt och mycket går hand i hand som lakrits på dadlar, finns det vissa saker vi ibland önskar att vi var mera överens om. En sådan konkret sak är vad vi gärna fyller våra öron med. Oftast lyssnar vi på samma ljudgardin men då och då glimmar våra olika preferenser till.

Här delar jag, Matz, med mig av låtar som gärna får fylla mig då händerna har fullt upp. Låt mig presentera min spellista på Spotify:

Lång hård vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s