Rävbackens Julkalender! 1 december.

Vi har en plan om att lyckas fylla varje dag med ett litet inlägg. Det kan vara nytt, men också lite tillbakablickar. De senare är mycket för vår egen skull, mycket har hänt och mycket behöver vi påminnas om för att verkligen förstå hur lyckligt lottade vi är.

Idag steg vi upp tidigt för att hinna lite saker innan Matz skulle åka på jobbet. Vi har länge tänkt sätta upp vägpinnar för att det inte ska vara så stora problem att hitta vägen när det ska plogas i vinter. Förra året den här tiden hade bästa Jörgen redan plogat 4 gånger. Idag regnar det, vilket i och för sig gjorde arbetet med att få ner pinnarna i marken lättare. Men nog vill vi ha snö nu.

Det är ju jul snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s